Аксис БГ
Поддръжка на компютърна техника
Бързо, качествено, достъпни цени
Аксис БГ
Услуги и ремонти на топ ниво
Бързо, качествено, достъпни цени
Полезна информация

Възстановяване на изтрити файлове

Аксис Компютри Варна извършва възстановяване на изтрити файлове от всички формати:
- документи Word, Excel, OpenOffice, txt и други
- снимки (JPG, JPEG, GIF, PSD, BMP, PNG, TIF, RAW
- архиви (Zip, Rar, 7-Zip, Tar, GZip, BZ2 и други)
- музикални файлове (mp3, wma, ogg и всички други формати)
- видео (AVI, MPEG, WMV, RM, VOB и други)
- електронна поща Outlook
- база данни(1с, SQL, DBF, Access)
- възстановяване на изтрити файлове от други формати

Кой поне веднъж не е попадал в такава ситуация? Отваряте работната папка и не намирате своите документи. Или флаш карта с много снимки, свързана към компютъра, се оказва празна. Случва се и документи като Word или Excel да се окажат празни при отвяряне. В такива ситуации просто е необходимо да се извърши възстановяване на изтрити файлове.

Вашите данни могат случайно да са изтрити и от други потребители. Често се случва и сами по невнимание да изтрием данните си - например поставяме файловете в коша и го изчистваме, или премахваме набор от папки, без да забележим сред тях някоя важна папка. Или дори случайно натискаме грешния бутон. Не е важна причината как са изтрити данните - най-важното е възстановяване на изтрити файлове да се извърши успешно и възможно най-скоро, защото документите са нужни в работата, а изтритите снимки няма как да се направят отново.

Можем да гарантираме 99% за възстановяване на изтрити файловe, ако на компютъра не е правено нищо след изтриването на файловете - върху твърдия диск или флаш паметта няма записвано нищо друго. Ако се изтрие файл на фотоапарат, то не трябва да се правят снимки преди възстановяването.

Следва да се отбележи, че неумели опити за самостоятелно възстановяване на изтрити файлове или търсене на помощ от неквалифицирани специалисти може да доведе до безвъзвратна загуба на ценни данни или значително да усложни тяхното възстановяване.

Не забравяйте, че ако загубите важни и ценни данни, то за успешното възстановяване на изтрити файлове е нужно следното:
- Да не се предприемат никакви действия в разделите на твърдия диск и флаш паметта, ако не сте уверени в тяхната правилност.
- Да не се използват различни програми за възстановяване на данни, ако не знаете как да ги използвате. Те могат да повредят структурата на файловата система и процесът възстановяване на файлове да стане невъзможен.
- Ако сте премахнали дял от твърдия диск, не създавайте нов и не правете никакво интегриране с други раздели.
Възстановяване на изтрити файлове

17

Години опит

3000

Потребители

5000

Извършени ремонта

99.5%

Ефективност
Контакти

Връзка с нас