Аксис БГ
Поддръжка на компютърна техника
Бързо, качествено, достъпни цени
Аксис БГ
Услуги и ремонти на топ ниво
Бързо, качествено, достъпни цени
Полезна информация

Компютърна поддръжка

Компютърна поддръжка е поддържането на хардуера и софтуера на компютърната техника в нужните работни параметри
Компютри и периферна техника в настоящо време има както във фирмите, така и в домовете. Фирмените компютри нерядко са по няколко десетки, а в домовете често има по два-три в семейство

За съжаление, поради голямото разнообразие от компютърни конфигурации, малко потребители са наясно как да извършват пълна компютърна поддръжка на своята техника и рано или късно се налага да търсят услугите на компютърен сервиз.

На домашните компютри е достатъчно да се извършат настройки примерно веднъж годишно и това е така защото при тях потребителят по принцип е един и е запознат с възможностите на компютъра и инсталираното програмно обезпечение - рядко се стига до повреди причинени от човешка грешка. Професионалната компютърна поддръжка в тези случаи се изразява в преинсталиране на операционната система и инсталиране и настройка на нужните програми и драйвъри.

В малките фирми компютърна поддръжка може да се осъществява аварийно, когато възникне проблем или профилактично, с периодична диагностика откривайки и отстранявайки причините за възникване на проблеми.
Компютърна поддръжка

19

Години опит

3000

Потребители

5000

Извършени ремонта

99.5%

Ефективност
Контакти

Връзка с нас