Аксис БГ
Поддръжка на компютърна техника
Бързо, качествено, достъпни цени
Аксис БГ
Услуги и ремонти на топ ниво
Бързо, качествено, достъпни цени
Полезна информация

Инсталиране и настройка на програми в лаптоп

Инсталирането на операционна система с наличните в нея програми в лаптоп, не е достатъчно за пълноценното му използване. Винаги се налага да се добави поне някоя от следните програми:

Microsoft Office
Инсталирането на Microsoft Office включва следните приложения: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access, FrontPage, Internet Explorer.

Архивиращи програми
Архиватори - това са програми за компресиране на данни. Повечето файлове в Интернет са архивирани и работата с тях без програма-архиватор е невъзможна.

Мултимедийни програми
За да се гледат филми и слуша музика са нужни мултимедийни програми. Инсталирането на медиа-кодеци позволява да се възпроизвеждат файлове от различни формати.

Настройка на системния регистър
В регистъра операционната система съхранява вашите предпочитания, настройки, инсталирани програми и дори дистанционно управление. В някои случаи при възникнали проблеми, както и за автоматизация и фина настройка на операционната система, е нужно ръчно редактиране на системния регистър.

Електронни речници
Понякога е много важно бързо да се намери максимално точен вариант на превода. За тази цел се използват електронните речници.

Инсталиране на драйвери
Инсталиране и настройка на софтуер, необходим за правилното функциониране на дадено устройство с операционната система. Всяко устройство, което е свързано към компютъра (камера, принтер, ТВ тунер и др.) изисква да бъде инсталиран точно определен софтуер за да може да работи. Този софтуер се нарича драйвер. Драйверите се създават от производителя на устройството и се предоставят безплатно на потребителите. Ако не се инсталира точния драйвер устройството няма да работи, а в някои случаи дори е възможно некоректен драйвър да повреди някой от чиповете в устройството.

Програми за записи на CD
Програмното обезпечение за записи на CD дискове, позволява значително да се опрости записът и да се създаде правилен формат на диска.

Интернет програми
Програмите за работа с Интернет позволяват лесно сърфиране в Мрежата, увеличаване скоростта на зареждане на страниците, защита от спам, бързо сваляне на файлове, работа с електронна поща...

Когато по някакви причини не можете да инсталирате дадени програми в лаптоп, ние ще Ви помогнем.

Компютърен сервиз АКСИС - Варна инсталира и настройва необходимото програмно обезпечение за лаптоп.
програми в лаптоп

19

Години опит

3000

Потребители

5000

Извършени ремонта

99.5%

Ефективност
Контакти

Връзка с нас