Аксис БГ
Диагностика и ремонт телевизори
Цена за диагностика - 20 лв.
Аксис БГ
Ремонт на компютри лаптопи
Цена за диагностика - 15 лв.
Полезна информация

Инсталиране и настройка

Да се живее в настоящо време без компютър е немислимо. Компютърът, това е работа, изчисления и оптимизиране, това е почивка, музика, видео, пъзели и игри. Това е връзка с различни градове и различни държави. Компютърът на практика осигурява достъп до всякаква информация.

За да се използва пълноценно компютъра, често се налага да се извърши инсталиране и настройка на програмно обезпечение.

Всеки потребител на персонален компютър рано или късно достига до нужда от инсталиране на програмно обезпечение, независимо дали различни офис приложения, специализирани програми, игри или драйверни устройства, като в повечето случаи това не причинява особени трудности, тъй като инсталирането е напълно автоматизирано. Но има моменти когато не всичко протича гладко - проблеми могат да възникнат по много причини, примерно просто от несъвместимост на инсталирания софтуер с операционната система, действия на вируси или повреди в програмния код. Ако имате нужда от квалифицирана компютърна помощ при инсталиране или конфигуриране на различни програми и приложения, ние сме готови да помогнем. Работим с широка гама от софтуерни продукти от различни производители. При инсталиране настройваме дадената програма и провеждаме първоначално обучение за работа с някои от функциите на софтуера.

При инсталиране на програмно обезпечение не винаги се прилага нужното внимание, въпреки че от правилното инсталиране и първоначалната настройка на програмата зависи стабилността на работата и, в много случаи и правилното функциониране на системата като цяло. Някои софтуерни продукти изискват специално внимание по време на инсталацията, защото съдържат много елементи, инсталирането на които не е задължително и необходимо на потребителя - елементите само заемат място на твърдия диск без да се извършват никаква работа. Често тези приложения създават проблеми, появяващи се на неочаквани места, забиване или дори неправилно функциониране на цялата операционна система.
програмно обезпечение

19

Години опит

3000

Потребители

5000

Извършени ремонта

99.5%

Ефективност
Контакти

Връзка с нас